OVER SYPPA


SYPPA Brouwerij is ontstaan uit een hobby van Sabrina. Zij kon altijd al genieten van een goed glas speciaal bier. Door haar affiniteit voor alles wat met goed eten en drinken te maken heeft is ze zelf beginnen te brouwen in 2020 met kant en klare brouwrecepten in pannen op het gas. Van hieruit is het zelf ontwikkelen van bierrecepten en brouwen van mooie bieren ontstaan. 

Deze hobby werd genietend genuttigd door haar man André, broer Peter-Paul en schoonzus Yvonne. Na het uitbreiden van de thuisbrouwerij en het met 4en bundelen van de krachten, konden ook familie en vrienden kennis maken met onze bieren, tijdens gezellige middagen of lange avonden samen.

Vanuit de wens om nog meer mensen te laten genieten en te bereiken met onze bieren, zijn we aan de slag gegaan om de benodigde vergunningen te krijgen. Met het inschrijven bij de K.v.K. is de reis voor SYPPA Brouwerij begonnen. 

 Sabrina is de (hoofd)brouwster. Zij ontwikkelt alle bierrecepten zelf en brouwt deze tot mooie bieren. Ze is een echte gastronome, ze verstaat de kunst van lekker eten en drinken. Ze legt de lat altijd erg hoog zodat rest er makkelijk onderdoor kan!


Yvonne is overal bij aanwezig met hand- en spandiensten. Bij de brouw, bij het gesjouw en bij het proeven heel erg gauw. Kort gezegd een crea bea, makkelijk met haar handen, multitask vrouw!


PP

Peter Paul, de Bob de Bouwer van het 4-tal. Wat hij ziet kan hij maken, wat hij proeft laat hij smaken! Een onmisbare schakel in het geheel, voor alle denkbare technische oplossingen in de brouwerij. Daarnaast steevast van de partij bij de after-proeverij!


A

André, de immer positieve regelneef die organiseert, communiceert en faciliteert op zoveel mogelijk vlakken! Zijn baard staat symbool voor wijsheid, na een paar keer plukken komt er altijd wel een passend antwoord!